Facts About بیماری زونا در چه سنی رخ می دهد Revealed
Facts About بیماری زونا در چه سنی رخ می دهد Revealed
Blog Article
سلامت و بهداشتبیماری ها و راه درمانزونا، علائم و درمان آن
زونا معمولاً به صورت نواری از تاول در یک طرف بدن و معمولاً روی تنه، گردن یا صورت ظاهر میشود.
تاولها معمولا روی یك نوار پهن پوست در امتداد مسیر رشته های عصبی حسی در یك ناحیه خاص پوست پدید می آیند.
● در موارد نادر، پزشک ممکن است نیاز به آزمایش نمونهای از پوست یا مایع تاولها داشته باشد. برای این کار از سواب استریل برای جمع آوری نمونه بافت یا مایع استفاده میکند.
● خیر، واکسن شینگریکس نمیتواند باعث زونا شود. با توجه به اقدام ایمن سازی، واکسن شینگریکس تنها حاوی مقدار کمی از ویروس هرپس زوستر است و حاوی ویروس زنده نیست.
● ویروس واریسلا زوستر زمانی پخش میشود که فردی با تاول تراوش کننده تماس پیدا کند. اگر تاولها پوشیده شده باشند یا دلمه ایجاد شده باشد، مسری نیست.
○ درد یا بثوراتی که چشم را هم درگیر میکنند و برای جلوگیری از آسیب دائمی چشم باید فوراً درمان شوند.
شواهد فاجعه انسانی غزه بسیار زیاد است. تصاویر ما از بیمارستان کودکانی را با مفاصل متورم، اندامهای تحلیل رفته و آماس پوستی نشان میدهد که همه علائم معمول سوءتغذیه حاد هستند.
○ بثوراتی که در یک طرف بدن ظاهر میشوند، مانند روی سینه، شکم، پشت یا صورت
آقای تورک گفت : «تنها چیزی که میتوانم به آنها بگویم این است که در مورد وضعیت انسانی، یک اجماع بینالمللی در حال پیداش است و ممکن است قبلا وجود نداشته است، اما اکنون بهوضوح وجود دارد، از جمله با قطعنامه این هفته شورای امنیت.»
در غزه جایی برای بیمار شدن نیست. یک روزنامهنگار مستقل فلسطینی که برای بیبیسی کار میکند، از یک دختر جوان در بیمارستان گزارش داد که نیمه هوشیار روی تخت بیماری زونا درمان دراز کشیده بود.
رژیم ضد التهابی اندرو ویل: چه بخوریم و از چه پرهیز کنیم؟
قفسه سینه، گردن، پیشانی و پایین کمر قسمتهایی از بدن هستند که عصب حسی آنها بیشتر درگیر بیماری زونا میشود و افراد مختلف در هر سنی ممکن است در یکی از این قسمتهای بدن خود دچار علائم زونا شوند. با افزایش سن، احتمال به وجود آمدن زونا در قسمت پیشانی یا در محدوده عصب چشمی (افتالمیک) افزایش پیدا میکند.
بزرگسالانی که هرگز آبلهمرغان نداشتهاند نیز باید این واکسن را دریافت کنند. واکسینه شدن لزوماً به معنای این نیست که فرد به آبلهمرغان یا زونا مبتلا نمیشود، اما آمارها نشان میدهد که از هر ۱۰ نفری که واکسینه شدهاند، تنها ۱ نفر به زونا مبتلا میشود.